OUR PROJECTS


Comte Borrell, 236

-

Nova Esquerra de l'Eixample, Barcelona | January 2020

This elegant and renovated apartment with 80 m2 is located on the mezzanine floor of a building on “Comte Borrell” street, in the “Nova Esquerra de l’Eixample” neighborhood, very well located and connected within Barcelona, ​​5 minutes from the metro station “Hospital Clinic”. The house has a terrace inside the block, which is completely isolated from the noise and movement of the city. The building form the 60s is perfectly preserved and has a large lobby on the entrance and elevator.

 

From the entrance hall of the apartment you access to a double bedroom with built-in wardrobe that overlooks the inner courtyard, and a full bathroom. Crossing by a small corridor you reach the dining-kitchen space, which is at the same time connected to the living room and the terrace, all opened to the rear facade of the building. In front of the kitchen there is a door that gives access to a private interior patio that works as a laundry room, with the connection for the washing machine and space to hang wet clothes. From the living room and through a large slide, you access a beautiful suite bedroom, very bright and with and that integrates a semi-open dressing room and another for the bathroom.

 

The apartment has been completely renovated with a modern but elegant style. The kitchen and bathrooms combine different shades of gray and black in contrast to oak countertops. The new pavement is made of natural oak parquet throughout the surface, except in the bathrooms where a beautiful porcelain stoneware with cement texture has been placed. The water, light and sanitation facilities have all been made new, there are air conditioning machines with hot / cold conduits in the living room and in the two rooms and an electric thermos that provides hot water. The kitchen is equipped with an integrated dishwasher and fridge / freezer, oven, microwave, extractor hood and induction hob. The carpentry of all rooms have been replaced by new aluminum carpentry from the stylish brand Cortizo, a dark grey color has been chosen for it, on the two spaces that overlook the rear facade, adjustable motorized blinds of Gradhermetic have also been incorporated. The apartment is delivered fully furnished.

Projecte tècnic: Pol Gómez

Projecte d’interiorisme i selecció de mobiliari: Laia Freixes

Constructed space: 80 m2

Builder: Instalaciones Guelmi S.L.

Photographer: Cristina Palomar


CONTACT US